Aankoopadvies

Doggywonderland, hondenopvang, Kennelvrij, roedel, hondenpension nieuwe stijl, roedelopvang, kennelvrije opvang, vakantie voor je hond, vrijheid, hondenschool, bommelerwaard

Weet wat je in huis haalt

Een hond in huis is een verrijking van je leven. Maar een hond in huis, kan ook heel erg intensief zijn. De puppy- en pubertijd vraagt veel van je tijd, aandacht en het vraagt zeker ook om de nodige aanpassingen van je eigen leven. Je kunt het jezelf een stuk makkelijker maken door je goed voor te bereiden, voordat de hond er is. Stel jezelf zoveel mogelijk vragen, zoals:

- Welk ras of welke kruising past bij jou en bij je leefsituatie?
- Wat is een betrouwbare, goede fokker?
- Waarom is het zo belangrijk dat je kiest voor een pup van een goede fokker?
- Kies je voor een pup of voor een herplaatser?
- Waarmee kun je te maken krijgen als je kiest voor een hondje uit het buitenland?

De lijst met vragen die je jezelf kunt stellen is eindeloos. Een hond in huis is het leukste wat er is, maar het kan ook een grote en verdrietige desillusie worden als je dit niet goed voorbereidt. Zorg ervoor dat je weet wat je in huis haalt. Je bent van harte welkom op ons hondenlandgoed voor aankoopadvies.

 

Interesse? Stuur een mail naar: hondenschool@doggywonderland.nl

Kosten

€ 70,00 per uur. Over het algemeen duurt een aankoopconsult anderhalf uur. We ontvangen je op ons hondenlandgoed, beantwoorden al je vragen en stellen ook veel vragen aan jou. Soms ontmoet je een paar (ras)honden en soms brengen we je in contact met eigenaren van honden van het ras dat jij overweegt. Je krijgt naast rasadvies, ook adviezen over waar je op moet letten bij een fokker en over de voorbereiding op de komst van een pup/hond.

?