Ons team

  • Doggywonderland, hondenopvang, Kennelvrij, roedel, hondenpension nieuwe stijl, roedelopvang, kennelvrije opvang, vakantie voor je hond, vrijheid
  • Doggywonderland hondenopvang kennelvrij roedel lanisha
  • Doggywonderland hondenopvang kennelvrij roedel lanisha
  • Doggywonderland hondenopvang kennelvrij roedel fenna
  • Doggywonderland hondenopvang kennelvrij roedel bart
  • Doggywonderland hondenopvang kennelvrij roedel fenna
  • Doggywonderland hondenopvang kennelvrij roedel roos

Bart

Bart de Wildt helpt sinds juni 2021 mee op onze hondenlogeerboerderij- en opvang. Eerder werkte Bart bij een kennel van Ierse Wolfshonden. Bart heeft de opleiding dierverzorging gedaan aan het Helicon in Geldermalsen. In juni 2022 heeft Bart de opleiding tot kynologisch instructeur succesvol afgerond. Na een intensieve stage op onze hondenschool, geeft hij nu ook trainingen, samen met Kitty of zelfstandig. Bart is trotse eigenaar van Amy, een Border Terrier. Amy komt dikwijls met Bart mee en helpt dan om alle gasthonden te verwelkomen.

Doggywonderland hondenopvang kennelvrij roedel bart
Doggywonderland hondenopvang kennelvrij roedel lanisha

Lanisha

Lanisha van de Weerd versterkt ons team sinds februari 2022. Naast haar werkzaamheden op onze hondenlogeerboerderij volgt Lanisha de opleiding tot kynologisch instructeur bij Kynologisch Kenniscentrum Annorlunda. Je kunt Lanisha dus ook tegenkomen op onze hondenschool. Thuis heeft ze katten, konijnen en American Stafford Nova. In haar vrije tijd werkt Lanisha graag in haar moestuintje, bouwt ze ieniemienie tiny houses en besteedt ze tijd met haar 'husband'.

Roos

Roos van Deijzen liep in 2022 stage bij ons. Dat deed ze met zoveel inzet en inzicht, dat we haar graag aan boord wilden houden na haar stage. Op zaterdag, soms ook op woensdagmiddag en/of -avond, en uiteraard in alle vakantieperiodes, is Roos er om ons team te versterken. Roos volgt de opleiding Dier- en Management in Den Bosch. In haar vrije tijd past ze op verschillende honden uit haar woonomgeving en is ze in te huren als dierenfotografe.

Doggywonderland hondenopvang kennelvrij roedel roos
Doggywonderland hondenopvang kennelvrij roedel fenna

Fenna

Fenna van Hemert helpt na schooltijd en in haar vakanties mee op ons hondenlandgoed. Bij Fenna thuis woont ook Bo, een vrolijke kruising labrador x labradoodle. Fenna houdt van honden knuffelen, kan heel goed honden borstelen en vindt het ook helemaal prima om met de roedels samen de velden poepvrij te maken.

?