Instructeurs

Doggywonderland, puppycursus, hondenschool, bommelerwaard, steady&fun, vervolgcursus, instructeurs, kitty, bart
Doggywonderland, puppycursus, hondenschool, bommelerwaard, steady&fun, vervolgcursus

Kitty

De meeste trainingen worden gegeven door Kitty Veldkamp, een van de twee eigenaren en oprichters van Doggywonderland. Kitty beschikt over ruime ervaring en werkte bij verschillende hondenscholen in Noordwijk en Amsterdam. Naast gediplomeerd kynologisch instructeur is zij gedragstherapeut. Beide opleidingen volgde zij op hbo-niveau bij DogVision.

 

Eerder was Doggywonderland Hondenschool actief in Noordwijk, waar Kitty gedurende 4 jaar onder meer de succesvolle Steady&Fun cursussen gaf. Vele honden en hun eigenaren beoefenden deze ‘leukste cursus voor hond & handler’ en deden dat maar liefst 4 jaar lang: van Steady&Fun Basis naar Vervolg, naar DRIE, naar 4ever Steady&Fun.

Doggywonderland, puppycursus, hondenschool, bommelerwaard, zaltbommel, detectiespeuren, vervolgcursus, kynologisch, instructeur, bart

Bart

Naast Kitty is Bart de Wildt er om de trainingen in goede banen te leiden. Hij geeft onder meer de Puppy Basiscursus en de Vervolgcursus. Bart is trotse eigenaar van Amy, een Border Terrier, waarmee hij onder andere ringtraining en behendigheid beoefent.

 

Bart is gediplomeerd kynologisch instructeur en heeft zijn opleiding gevolgd bij O&O, Nederlandse Vereniging voor Instructeurs in Hondenopvoeding en -opleiding. Hij is sinds juni 2021 werkzaam bij Doggywonderland. In 2023 is Bart zich gaan specialiseren in detectie; inmiddels heeft hij de opleiding tot Detectie Instructeur bij de Nederlandse Speur en Detectie Bond, met succes afgerond. In de loop van 2024 zal Bart starten met het geven van detectielessen op onze hondenschool.

?