Instructeurs

Doggywonderland, puppycursus, hondenschool, bommelerwaard, steady&fun, vervolgcursus, instructeurs, kitty, bart
Doggywonderland, puppycursus, hondenschool, bommelerwaard, steady&fun, vervolgcursus

Kitty

Alle trainingen worden gegeven door Kitty Veldkamp, een van de twee eigenaren en oprichters van Doggywonderland.
Kitty beschikt over ruime ervaring en werkte bij verschillende hondenscholen in Noordwijk en Amsterdam. Naast gediplomeerd kynologisch instructeur is zij gedragstherapeut. Beide opleidingen volgde zij op hbo-niveau bij DogVision.

 

Eerder was Doggywonderland Hondenschool actief in Noordwijk, waar Kitty gedurende 4 jaar onder meer de succesvolle Steady&Fun cursussen gaf. Vele honden en hun eigenaren beoefenden deze ‘leukste cursus voor hond & handler’ en deden dat maar liefst 4 jaar lang: van Steady&Fun Basis naar Vervolg, naar DRIE, naar 4ever Steady&Fun.

Doggywonderland, puppycursus, hondenschool, bommelerwaard, steady&fun, vervolgcursus, kynologisch, instructeur, bart

Bart

Bart de Wildt volgt momenteel een opleiding tot kynologisch instructeur bij O&O, Nederlandse Vereniging voor Instructeurs in Hondenopvoeding en -opleiding. Bart werkt sinds juni 2021 ook op onze hondenlogeerboerderij en -opvang. Daarnaast loopt hij als stagiair mee op onze hondenschool. Zodra hij al zijn diploma's heeft behaald, zal hij samen met Kitty trainingen gaan verzorgen.

 

Bart heeft eerder als stagiair meegelopen op de KC in Culemborg. Hij is trotse eigenaar van Amy, een Border Terrier, waarmee hij onder andere ringtraining en behendigheid beoefent.