Tarieven

Doggywonderland, puppycursus, hondenschool bommelerwaard, hondenpension nieuwe stijl, roedelopvang, kennelvrije opvang, vakantie voor je hond, vrijheid, rust, ruimte

Je betaalt voor een kwispelend staartje

We houden onze tarieven graag duidelijk en transparant, zonder ingewikkelde rekenformules en zonder onderscheid in hoog- en laagseizoen.

Je betaalt bij ons voor professionele begeleiding, ongekend veel ruimte binnen en buiten, en voor een veilig en ontspannen verblijf in roedelopvang met huiskamers in plaats van kennels en hokken. Voor een kwispelend staartje op de achterbank, elke keer dat je naar ons toe rijdt. En voor een ontspannen, tevreden hond, elke keer dat je ‘m ophaalt.

Doggywonderland, puppycursus, hondenschool bommelerwaard, hondenpension nieuwe stijl, roedelopvang, kennelvrije opvang, vakantie voor je hond, Hollandse smous

Tarief logeerboerderij

€ 22,00 per dag/nacht

Een vast tarief in hoog- en laagseizoen

We hanteren één vast tarief, inclusief btw, voor zowel hoog- als laagseizoen.
Voor een 2e of 3e hond uit hetzelfde gezin geldt 10% korting.

 

De dag van brengen telt altijd mee als een volle dag. De dag van halen telt als een halve dag, mits je hond wordt opgehaald voor 11 uur. Haal je je hond later op, dan wordt de dag van ophalen meegerekend als een volle dag. 

 

Voor het proeflogeren brengen we anderhalve dag in rekening.