Filosofie

Doggywonderland, puppycursus, hondenschool, bommelerwaard, steady&fun, vervolgcursus, kitty

Elke les een feestje

Als trainen leuk is, wordt leren een stuk makkelijker. Dat geldt voor de hond, maar ook voor het baasje.

 

Op Doggywonderland zijn de trainingen afwisselend, actief en creatief. Met oog voor verschil in ras en individu. Er wordt op maat lesgegeven, in kleine groepen. Zodat er altijd ruim voldoende persoonlijke aandacht is voor iedereen.

 

Uitgangspunt is het opbouwen en versterken van de vertrouwensband met je hond. Door te focussen op het gewenste gedrag en effectief te communiceren. Door kleine succesjes groots te vieren. En samen een feestje te maken van elke les. Zodat je hond zich ontwikkelt tot een stabiele viervoeter die graag met je samenwerkt.

Leerzaam & leuk

Trainen op Doggywonderland Hondenschool is leerzaam & leuk. Dat betekent niet dat er niet serieus wordt getraind. Integendeel: er wordt verwacht dat je er zelf ook alles uit wilt halen om te leren communiceren met je hond en hem optimaal te motiveren. De nadruk ligt op het inzetten van je eigen lichaamstaal, je stem en de wijze waarop je je hond motiveert. We trainen uitsluitend vanuit een positieve benadering van de hond, maar er worden wel degelijk grenzen gesteld. Want ook daar is een hond bij gebaat.

Een leven lang leren

Ook een oudere hond kun je nog een kunstje leren. Sterker nog: voor elke hond, jong & oud, is het fijn om actief bezig te blijven samen met zijn eigenaar. Mentale uitdagingen zijn cruciaal, een hondenleven lang. Op onze hondenschool ben je ook na de Puppy Instuif, de Basis- en de Vervolgcursus welkom. Bijvoorbeeld in de superleuke Steady&Fun cursussen, een uitdagende en plezierige combinatie van uiteenlopende hondensporten, impuls controle en gehoorzaamheid.

?